Kurzy Termíny

Rok 2019 v ENGETO Academy

Jaký byl váš rok 2019? Spolu s týmem ENGETO Academy jsme sepsali momenty, které nám loni udělaly největší radost. A chceme se o ně s vámi podělit!

Poslední aktualizace: 31. května 2023, 4 min. čtení

Jaký byl váš rok 2019? Spolu s týmem ENGETO Academy jsme sepsali momenty, které nám loni udělaly největší radost. A chceme se o ně s vámi podělit!

Propojili jsme 138 hackerů a 25 mentorů z IT praxe

Uspořádali jsme hackathon CodeBrew, který byl počtem lidí jedním z největších v republice. Kódovalo se nonstop celých 36 hodin a těší nás, že díky velkému zájmu můžeme už teď chystat další ročník!

Účastníci CodeBrew hackathonu 2019.

Otevřeli jsme nové kurzy a akademie

ENGETO roste i díky zájmu vás všech! Baví nás pomáhat lidem hledat cestu k lepší kariéře a děláme vše pro to, abychom vyhověli potřebám dnešních firem a připravovali naše absolventy na reálné pracovní pohovory. 

“V roce 2019 jsme otevřeli C#, Java a Datovou Akademii. Kurzy vyučují experti ve svých oborech a studenti na nich vytvářejí vlastní projekty, kterými se pak mohou sami prezentovat.” Filip Holec, spoluzakladatel ENGETO Academy.

Studenti prezenční Datové Akademie.

Nakousli jsme aktuální téma náboru kandidátů v IT

Spoluzakladatel ENGETO Academy Marian Hurta přednášel na EVOLVE! Summitu – velké konferenci o HR a recruitmentu. Povedlo se mu tak propojit dva světy: programátora a náboráře. 

“V Česku chybí 20 tisíc ajťáků. Jak hledat zaměstnance v době, kdy je zoufalý nedostatek kandidátů a tradiční metody náboru selhávají? I to je téma, kterému bychom se v roce 2020 rádi dále věnovali.”, Marian Hurta, spoluzakladatel ENGETO Academy.

Posílili jsme engetí tým

V roce 2019 jsme v ENGETO Academy přivítali nové členy marketingového týmu a dva vývojáře.

Postavili jsme také nadšený tým, který se věnuje službě propojování IT talentů s nabírajícími firmami a pomáhá tak šikovným absolventům našich kurzů uplatnit se na trhu práce.

Vylepšili jsme ENGETO Online Portál

Naše online kurzy nyní můžete studovat pohodlněji a přehledněji díky nové verzi vzdělávacího portálu, který jsme po dvou letech zkušeností výrazně vylepšili. Vsadili jsme na nové technologie a modernější design:

Pro všechny, kdo si chtějí procvičit základní dovednosti nebo se seznámit s našimi kurzy, jsme zdarma zpřístupnili online kurz Python #1: Úvod do programování. Online výuku jsme zároveň rozšířili o nové kurzy podle toho, co naše studenty nejčastěji zajímá:

Naše kurzy neustále vylepšujeme a rozšiřujeme je o nové projekty, cvičení, teorii a interaktivní prvky.

Nabídli jsme školení firmám

V roce 2019 jsme pomohli několika firmám proškolit zaměstnance díky naší nabídce firemních školení na míru. 

“Učili jsme datovou analýzu v brněnském startupu, Python ve strojárenské firmě, která pracuje s inženýrskými výpočty. Školili jsme také etický hacking a zabezpečení systému – oblasti, které dnes řeší čím dál více firem,” Marian Hurta,  spoluzakladatel ENGETO Academy.

Zajímá tě, jaké novinky nás čekají v roce 2020? Sleduj nás na Facebooku a včas se dozvíš, co chystáme!


Marián Hurta

Marián je CEO a spoluzakladatel ENGETA. S kolegy pro tebe připravuje články na různá témata z oblasti IT.

Přidej se k 14 500+ odběratelům

Tvůj e-mail za zprávu o termínech, pracovních nabídkách nebo novinkách v ENGETU. Pojď do toho!