Kurzy Termíny

Seznam se s ENGETO Online Portálem

Trendem dnešní doby je pořád něco dělat. Jenže kdy se má člověk učit novým věcem, když v rozvrhu není ani jeden volný timeslot? Pokud opravdu nemáš čas na pravidelnou návštěvu kurzů, tak je ideálním řešením online vzdělávání.

Poslední aktualizace: 31. ledna 2024, 4 min. čtení

Trendem dnešní doby je pořád něco dělat. Jenže kdy se má člověk učit novým věcem, když v rozvrhu není ani jeden volný timeslot? Pokud opravdu nemáš čas na pravidelnou návštěvu kurzů, tak je ideálním řešením online vzdělávání. Nemusíš se vázat na konkrétní den ani hodinu a cvičíš mozek kdykoliv se ti to hodí.

Co je ENGETO Online Portál?

Náš portál si představ jako místo, kde potkáš spoustu našlapaných IT kurzů. Všechny ti svá témata systematicky a dopodrobna vysvětlí. Musíš si jenom zvolit, kterým začneš. Díky přehledné osnově si jednoduše vybereš a pak už je jen na tobě, jak často se vrátíš. Čím častěji to bude, tím rychleji budeš ovládat probíranou látku a zvládneš používat nové zkušenosti v reálném životě.

Jaké kurzy jsou k mání?

Máš na výběr ze čtyř logických kategorií – úvodní, programování, systémová administrace a specializované kurzy

Pro začátečníky představují ideální start úvodní kurzy. Naučíš se, jak to v IT chodí a pochopíš základy Pythonu, Linuxu, tvorby webů, počítačových systémů a databází. Pak můžeš plynule přejít do sekce programování, která ti vysvětlí všechno o Pythonu – od funkcí a smyček až po objektově orientované programování. 

Nebo se vydáš cestou systémové administrace, která tě zasvětí do komplexní problematiky Linuxu. To už není tolik programování, ale na druhou stranu budeš vědět, jak udržet i sebevětší systémy v bezproblémovém provozu. A pro fajnšmekry máme připraveny specializované chuťovky, ať už chceš pochopit databáze nebo se dozvědět, jak smysluplně vizualizovat data.

Můžu si kurzy zadarmo vyzkoušet?

Jasně! Chceš si projít všechny učební osnovy? Stačí se jen zaregistrovat. Pak si v klidu přečti popisy jednotlivých kurzů a nějaký si vyzkoušej. Většina má pár úvodních lekcí zdarma. Díky tomu získáš představu, co a jak budeme probírat.

Jak se dostanu ke všem lekcím?

Pokud tě kurzy zaujaly a chceš v nich pokračovat, stačí si aktivovat předplatné. Máš na výběr ze dvou možností – tříměsíční a roční. Obě nabízejí plný přístup ke všem kurzům a naši lektoři ti zkontrolují odevzdané projekty. V rámci ročního předplatného máš navíc přístup ke komunitnímu online chatu a možnost využití kariérní poradenství. S naší pomocí tak pro tebe bude hledání prvních zaměstnání v IT hračka. Roční předplatné je navíc levnější než měsíční, takže to je jasná volba.

V jakém jazyce probíhá výuka?

Všechny kurzy jsou v češtině. V IT se však bez angličtiny neobejdeš, proto opravdu doporučujeme našprtat alespoň základy.

Jsou kurzy praktické?

Zakládáme si na tom, aby naše kurzy přinášely hlavně praktické znalosti a dovednosti. Proto jsme vytvořili takzvanou virtuální stáž. Jedná se o sadu úkolů, které simulují stáž ve fiktivní IT firmě. Je to online platforma, na které v reálném čase plníš úkoly a sleduješ svůj postup. Poznáš tak, jak to v IT chodí a na jakých úkolech ajťáci obvykle pracují.

Tak pojď do toho!

Zaujaly tě naše kurzy? Výborně, další krok je jasný – zaregistruj se, podívej se na osnovy jednotlivých kurzů a vyzkoušej si první lekce. Uvidíš, že vzdělávání je fakt návykové a třeba se pak potkáme i osobně.

ukaž nabídku online kurzů

Marián Hurta

Marián je CEO a spoluzakladatel ENGETA. S kolegy pro tebe připravuje články na různá témata z oblasti IT.

Přidej se k 14 500+ odběratelům

Tvůj e-mail za zprávu o termínech, pracovních nabídkách nebo novinkách v ENGETU. Pojď do toho!