Kurzy Termíny

Nejrychlejší cesta k novým IT znalostem: intenzivní IT kurzy

Ne každému sedí pomalé tempo a studium po večerech. Dáváš přednost intenzivní nalejvárně? Pak omrkni naše intenzivní online IT kurzy, studuj 6 hodin denně po dobu 3–5 dní a přidej se ke 14 500+ našich absolventů. Čeká tě Python, Testing, Excel, SQL a další. Za zlomek času tak získáš praktické znalosti a dovednosti, které náboráři…

Poslední aktualizace: 26. dubna 2024, 4 min. čtení

Naše intenzivní kurzy (původně určené pro firmy) jsme nově nabídli i jednotlivcům. Pokud máš radši, když se do jednoho téma můžeš ponořit pořádně na několik dní v kuse, naše intenzivní kurzy jsou přesně pro tebe! 🤓 

Intenzivní IT kurzy od ENGETA

Získej nové možnosti uplatnění v IT díky intenzivním kurzům

Z jakých kurzů můžeš vybírat? 

ZOBRAZIT NABÍDKU KURZŮ

Vhodné pro úplně začátečníky i mírně pokročilé studenty 

V detailu jednotlivých kurzů zjistíš, jestli jsou ke studiu nutné předchozí znalosti, nebo je kurz vhodný i pro úplné začátečníky.

Pokud s danou technologií/programem začínáš úplně od nuly, pak mrkni na kurzy: 

Jakmile pochopíš základní syntaxi a vyzkoušíš si psaní kódu v praxi, snadno na tvé dosavadní znalosti nabalíš další. Jako náš absolvent navíc budeš mít slevu 40 % na další kurzy.

Studium probíhá 100% online

Intenzivní kurzy studuješ až 6 h každý den po dobu 3–5 dní. Zatímco Akademie studuješ hlavně po večerech (zpravidla 3 h denně) jednou týdně po dobu 3–6 měsíců. 

Všechny kurzy probíhají online. Potřebuješ jen notebook, připojení k internetu a webový prohlížeč. Začít tak můžeš prakticky hned. Omrkni vypsané termíny jednotlivých kurzů.

ZOBRAZIT NABÍDKU KURZŮ

Studuj se slevou až 82 %

Úřad práce spustil dotační program Jsem v kurzu, díky kterému zaplatíš jen 18 % ceny studia. Využít ho můžeš jako zaměstnanec, OSVČ, rodič na mateřské i student VŠ. Veškeré detaily o programu Jsem v kurzu zjistíš na našem webu.

Příklad: Líbí se ti kurz Testingu? Jeho plná cena je 14 390 Kč s DPH a bez dotace bys na úhradu byl sám/sama. Pokud využiješ Jsem v kurzu, Úřad práce (když splníš všechny podmínky) za tebe zaplatí 11 800 Kč a ty jen 2 590 Kč s DPH. To není vůbec špatný, co říkáš?

Studuj IT kurz online se slevou až 82 % díky dotaci od MPSV

Proč kurz od nás

Jsme přední IT škola v Česku, zaměřujeme se na školení v oblasti Pythonu, datové analýzy a webového vývoje. Našimi kurzy si za 8 let prošlo už víc než 14 500+ absolventů.

Pokud se chceš o nás a našem přístupu ke vzdělávání dozvědět víc, zamiř na stránku o nás

Tvá kariéra v IT na sebe nenechá dlouho čekat

Běžně se stává, že si naši absolventi seženou práci už při studiu nebo hned po dokončení ENGETO kurzů. Jejich inspirativní příběhy o cestě do vysněného IT oboru, si můžeš přečíst tady.

Tak s podáním přihlášky dlouho neotálej a otevři si dveře do světa IT i ty! 🚪 Za necelý týden se dá stihnout hodně, stačí jen začít! 🙂

P. S.: Láká tě spíš studium klidnějším tempem? Mrkni na naše Akademie (IT kurzy) o délce 3–6 měsíců.

Máš dotazy? Rádi ti je zodpovíme na +420 773 087 597 nebo e-mailu info@engeto.com.


Tereza Hurtová

Terka patří do marketingového týmu ENGETA, a tak se s ní „setkáš“ opravdu často – na sociálních sítích, v e-mailech, na webu, webinářích... Je to ta hybná síla za velkou částí našich aktivit.

Přidej se k 14 500+ odběratelům

Tvůj e-mail za zprávu o termínech, pracovních nabídkách nebo novinkách v ENGETU. Pojď do toho!