Kurzy Termíny
,

Získej oficiální LFCS certifikát díky partnerství ENGETA a Linux Foundation

V ENGETU tě připravíme se na zkoušky pro získání oficiálního certifikátu (LFCS).

Poslední aktualizace: 19. července 2024, 5 min. čtení

Partnerství nenabízí na potkání každé vzdělávací agentuře, je vybíravá. Zadarmo nic nedostaneš, ale pokud máš dostatek znalostí a odvahy, rozhodně se to vyplatí. Řeč je o Linux Foundation – pod jejími křídly mohou společnosti organizovat kurzy připravující studenty na certifikaci Linux Foundation Certified System Administration (LFCS). A právě ENGETO se stalo jedním z mála vybraných oficiálních partnerů této prestižní organizace.

V ENGETO Academy každý den pracujeme na tom, abychom zlepšovali kvalitu našich kurzů a vzdělávání posunovali o level výš. Kurzy zaměřené na Linux vyučujeme od samého založení ENGETA. Snažíme se vždy uběhnout o kilometr navíc a chceme, aby za kvalitu naší práce mluvili spokojení studenti, firmy nebo prestižní certifikáty, které jsme schopni našim studentům nabídnout díky spolupráci s Linux Foundation. A tady se začal psát příběh o partnerství s Linux Foundation.

linux_foundation_ENGETO

Od února 2017 tě v ENGETU dokážeme připravit na zkoušky pro získání oficiálního certifikátu Linux Foundation Certified System Administration (LFCS). 

K získání partnerství vedla dlouhá cesta

Naprostá většina našich studentů poctivě maká několik hodin týdně s cílem vyšlapat si cestičku do IT světa a získat vysněnou práci. Ani naše práce nekončí odučením lekce a zaklapnutím notebooku. V rámci IT vzdělávání jsme si stanovili cíle, kterých chceme dosáhnout a jdeme si tvrdě za nimi.

Stát se oficiálním partnerem Linux Foundation nebyla zrovna brnkačka. Naši lektoři prošli náročným výcvikem a certifikačním procesem. Ten začíná Skype pohovorem se zkušeným odborníkem z Linux Foundation – Jerrym Coopersteinem, kterému se přezdívá linuxový polobůh. Následuje důkladná kontrola výukových materiálů a vše končí závěrečným online testem, při kterém lektoři musejí prokázat teoretické znalosti i praktické dovednosti.

Chceš být naším partnerem? Nejdřív si ověříme, jestli vůbec víš, co učíš a učíš to správně. Teprve potom ti dáme šanci.

Co z toho kápne pro tebe

Jako jedna z mála vzdělávacích firem v Česku tvoříme partnerství s Linux Foundation. To přichází s řadou benefitů – například díky tomu získáš přístup k exkluzivním výukovým materiálům, které jinde nejsou běžně dostupné. 

Naše kurzy jsme upravili tak, aby co nejlépe připravily studenty na certifikaci od Linux Foundation. Pokud máš zájem o oficiální linuxový certifikát, postupuj následovně:

1_LFCS
Certifikát potvrzuje tvoje znalosti a dovednosti v oblasti správy operačního systému Linux.

A co potom? Po absolvování našich kurzů a získání certifikátu LFCS se ti otevřou dveře do světa IT, které by jinak zůstaly zavřené. Certifikát má v IT oblasti velkou váhu a nepyšní se jím jen tak někdo. 

Pár slov o Linux Foundation

Linux Foundation je nezisková organizace založená v roce 2000, která se zaměřuje na podporu a rozvoj otevřených technologií. Sjednocuje přední vývojáře a technologické firmy, aby společně řešili složité technologické výzvy. Jejími partnery jsou technologičtí giganti jako Facebook, Amazon, Cisco, a další. Linux Foundation hraje klíčovou roli v podpoře inovací v IT a otevřeném softwaru na globální úrovni.


Array

Marián Hurta

Marián je CEO a spoluzakladatel ENGETA. S kolegy pro tebe připravuje články na různá témata z oblasti IT.

Přidej se k 14 500+ odběratelům

Tvůj e-mail za zprávu o termínech, pracovních nabídkách nebo novinkách v ENGETU. Pojď do toho!